19/01/2018

Qeveria siriane ka paralajmëruar Turqinë kundër nisjes së një fushate ajrore ndaj objektivave kurde në provincën e Afrinit. Ankaraja zyrtare ka kërcënuar me sulme ajrore militantët kurdë, por Damasku i është përgjigjur ashpër. “Ne paralajmërojnë lidershipin turk se nëse nisin operacione luftuese në zonën e Afrinit, kjo do të konsiderohet një

Philip Roth, 84 vjeç është padyshim një nga zërat më të rëndësishëm të brezit të tij, sigurisht edhe të letërsisë amerikane të gjysmës së dytë të shekullit XXI. Ka vite që nuk shkruan. Në vitin 2012 njoftoi se do të tërhiqej nga shkrimi për t’iu përkushtuar ribotimeve dhe biografisë së

  Kur bëhet fjalë për të bërë qejf, pozitivitet dhe per t’ia kaluar mirë, të gjithë reagojmë në mënyra të ndryshme. Sipas ekspertëve, dominojnë më shumë pikërisht këto 3 shenja, dy shenja zjarri dhe njëra shenjë e ajrit: dashi, peshorja dhe shigjetari. 1.Dashi: Njerëzit që i përkasin shenjës së dashit janë