17/01/2018

Përhapen kudo besimet “e dukshme”. Megjithatë, është tashmë një fenomen global, një lloj spiritualiteti transversal, ku bashkëjetojnë instikti i vetë-fuqizimit dhe hyjnizimi i aspekteve të realitetit, pa pika referimi Zoti është superfuqia e re botërore. Ka më shumë armë se sa perandoritë amerikane dhe sovjetike të djeshme, dhe dragoi kinez

National Institute of Health në Amerikë (NIH), agjensia e kërkimeve biomjeksore më e madhe në botë, njoftoi se do t’i japë fund një moratoriumi prej 3 vitesh për të financuar projekte kërkimi për të krijuar patogenë më rezistentë dhe më vdekjeprurës sesa janë në gjendjen e tyre natyrore. Thuhet se

Ka dalë një trailer i atij që do të jetë një nga sukseset e AMC këtë pranverë, “The Terror.” Një miniseri prej 10 kapitujsh që tregon historinë e një ekspedite të një kapiteni britanik, John Franklin që në mëngjesin e 19 majit të vitit 1845 u nis bashkë me 129

Gënjejmë pothuajse për çdo gjë dhe pse i quajmë gënjeshtra të bardha. Sido qofshin ngjyrat dhe emrat që ne u vendosim të vërteta nuk janë. Nëse nuk doni të gënjeheni vëreni me kujdes shenjat e mëposhtme pasi do t’ju ndihmojnë të dalloni dhe gënjeshtarin më të mirë. 1. Gjuha e

Nëse jeni i pakënaqur me punën tuaj, duhet të fajësoni shenjën e horoskopit. Dashi Ju jeni lider të lindur dhe nuk e keni të vështirë të vendosni autoritet, por duhet të keni kujdes sepse acaroheni shpejt. Keni aftësinë për të nisur disa projekte, por e keni të vështirë për t’i

Disa nga shenjat e horoskopit do të jenë shumë të pasur. Këto shenja vijojnë si më poshtë: Gaforrja Jeni një shenjë shumë e vendosur dhe i arrini të gjitha qëllimet që i vendosni vetes. E dini saktësisht se çfarë duhet të thoni në momentin e duhur dhe aftësia juaj komunikuese