16/01/2018

Lindim me dëshira dhe vdesim me mijëra të tilla. Në mes kalojmë muaj, stinë, vite duke ëndërruar t’i përmbushim ëndrrat tona, të prekim sadopak legjendën tonë vetjake. Shpesh gabojmë. Në përpjekjet e vazhdueshme që bëjmë, humbasim drejtim dhe jeta na braktis në mëshirë të fatit. Atëherë fillon të kuptosh se

Jeta është gjëja më e shtrenjtë që na është falur dhe si e tillë ajo meriton respektin e duhur nga ne. Nga njëra anë, ajo mbrohet me fanatizëm nga parimet fetare dhe nga ana tjetër është vetë detyra e secilit nga ne për të jetuar, për të plotësuar edhe jetët

Të gjithë e kemi provuar që të harrojmë gjëra apo aktivitete nga jeta jonë e përditshme. Shkojmë në supermarket dhe kur nuk kemi një listë të përgatitur që në shtëpi me produktet që na duhen, harrojmë diçka dhe detyrohemi të kthehemi nga rruga, apo të shkojmë sërish nga shtëpia për

Atje ku zilia lind dhe ushqen ideologjinë Në vitin 1954 Mont Pèlerin Society, klubi liberal i themeluar nga Friedrich A. von Hayek, i kushtoi paragjykimit antikapitalist të historianëve dhe të intelektualëve të tjerë një tryeze të rrumbullakët në të cilën morën pjesë studiues të rëndësishëm të epokës. Bertrand De Jouvenel

   Ato thonë se ajo është një dhuratë nga Zoti, për shkak se marihuana është shëruese. E mbajnë barin në garazhën e tyre dhe e përdorin për të bërë shumë produkte, si për vajin CBD, produkt ky për lëkurë. Pastaj, Murgeshat thonë se marihuanaarrin të parandalojë edhe migrenën Operacioni i

Një vdekje të papritur në një hotel të Uestminster në Londër, pasi verën e kaluar kish ndërprerë edhe turin botëror prej problemeve në shpinë, ka larguar nga kjo botë 46-vjeçaren Dolores O’Riordan, këngëtarja e The Cranberries. Një zë i pangatërrueshëm, që do të mbetet në kujtesën kolektive si një prej