15/01/2018

Këngëtarja e grupit The Cranberries, Dolores O’Riordan ka ndërruar jetë në moshën 46 vjeçare. Sipas lajmeve, vokalistja ndërroi jetë papritur në Londër. Për momentin, shkaku i vdekjes së saj është i panjohur. Një zëdhënës që përfaqëson këngëtaren deklaroi se “këngëtarja irlandeze dhe ndërkombëtare, Dolores O’Riordan ndërroi papritur në Londër sot.

Ka një arsye përse ushtritë kanë komandantë. Ka një arsye përse orkestrat kanë dirigjentë. Ka një arsye përse, në universitetet e mëdha, docentët nuk sulmohen nga luftëtarët e drejtësisë sociale. Dhe ka një arsye përse eksperimenti i fundit i madh i organizimit në rrjet – ai i Reformës – përfundoi

“Jo të gjithë janë të famshëm, por çdokush mund të bëhet i madh. Sepse madhështia përcaktohet prej shërbimit që jep” – Martin Luther King Jr “Asgjë nuk është më e thjeshtë se madhështia; në të vërtetë është shumë e thjeshtë të jesh i madh”. – Ralph Waldo Emerson “Thjesht bëj

Duhet të heqësh stresin? Të punësosh një shenjë Zodiakale “Kameleon” si terapeutin tënd personal për t’ju ndihmuar të qetësoheni, është zgjidhja më e mirë që mund të bëni. A keni vënë re ndonjëherë se sa të ndryshëm jeni nga shenjat e tjera të Zodiakut? Ju shkoni mirë me njerëzit dhe

Pa besim, nuk ka audiencë; dhe pa audiencë, nuk ka biznes nga Alexandra Borchardt OXFORD – Në debatin mbi të ardhmen e gazetarisë, “lajmet e rreme” janë vënë në qendër të vëmendjes, me artikuj ku spikat një president amerikan që vetëm shfryn, “bot”-et ruse të komunikimit, dhe tradhëti e dredhi

Është një utopi: qytete të ndërtuara mbi det që lundrojnë në një zonë të ujërave ndërkombëtare, ku njerëzit mund të jetojnë të pavaruar duke krijuar kombe të reja në kufijtë e vendeve të tjera. Ky koncept përcaktohet nga anglishtja si “seasteading”, që është një përngjitje e “sea” dhe “homesteading” për