Home»Thenie»11 thënie të fuqishme, që nxjerrin jashtë madhështinë që keni brenda jush

11 thënie të fuqishme, që nxjerrin jashtë madhështinë që keni brenda jush

 1. “Jo të gjithë janë të famshëm, por çdokush mund të bëhet i madh. Sepse madhështia përcaktohet prej shërbimit që jep” – Martin Luther King Jr
 2. “Asgjë nuk është më e thjeshtë se madhështia; në të vërtetë është shumë e thjeshtë të jesh i madh”. – Ralph Waldo Emerson
 3. “Thjesht bëj atë që duhet bërë. Mund të mos jetë lumturi, por është madhështi” – George Bernard Shaw
 4. “Kurrë mos e nënvlerëso fuqinë e ëndrrave dhe influencën e shpirtit njerëzor. Ne jemi të gjithë njëlloj në këtë nocion: Potenciali i madhështisë jeton brenda secilit prej nesh” – Wilma Rudolph
 5. “Nuk ka madhështi atje ku nuk ka thjeshtësi, mirësi dhe të vërtetë” – Lev Tolstoi
 6. “Ata që kanë aftësinë të jenë mirënjohës, janë ata që do të kenë aftësinë të arrijnë madhështinë” – Steve Maraboli
 7. “Madhështia e njeriut qëndron në fuqinë e mendimit të tij” – Blaise Pascal
 8. “Rri larg prej atyre që përpiqen të zvogëlojnë ambiciet e tua. Njerëzit e vegjël e bëjnë gjithmonë këtë, por ata që janë me të vërtetë të mëdhenj, të bëjnë të ndihesh që edhe ti një ditë mund të bëhesh i madh” – Mark Twain
 9. “Mund të bëhesh i madh vetëm në atë gjë për të cilën je gati të sakrifikosh” – Maya Angelou
 10. “Kur jeton pozitivisht është e pamundur të mos jetosh gjithashtu për diçka më të madhe se vetja jote” – Bryant McGill
 11. “Nuk do të ketë asnjëherë një ‘kohë të duhur’ për të bërë një gjë të madhe. Duhet ta krijosh atë kohë dhe madhështia do të vijë” – John A. Passaro. / Bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *