10/01/2018

DASHI Jeni padiskutim protagonistë të një viti intensiv dhe energjik. Plutonin duhet ta konsideroni një aleat dhe një shok shumë të çmuar. Edhe Saturni është më në fund në një pozicion shumë të privilegjuar me shenjën tuaj, duke mbështetur dhe aprovuar në mënyrë të pakushtëzuar dëshirat tuaja. Jupiteri do të