10/01/2018

Kishte vite që mjekra kishte dalë nga moda, por jemi mësuar tashmë që gjërave të viteve më parë, ne nuk i largohemi përfundimisht. Rikthimi në modë i saj u bë në mënyrë masive gjatë vitit të shkuar dhe mendohet që edhe për këtë vit, ajo të vazhdojë të preferohet nga

Nga Khalifa Abo Khraisse Regjisor Nuk mund të përshëndetim bashkë me vitin që shkoi, ede problemet tona, por festimet për vitin e ri na lejojnë të bëjmë sikur edhe hallet kanë ikur bashkë me të. Janë një gjest simbolik, sikur të jemi duke groposur një arkëmort të boshatisur. I lejojmë

Shkenca mund të na ketë bekuar me dhurata si mjekësia, fluturimi e interneti, por shpesh ka sjellë edhe lajme të këqija… Një shkencëtar mendon se duhet të pranojmë faktin se nuk ekziston një jetë pas vdekjes dhe të vazhdojmë përpara me jetën tonë e ta shijojmë sa mundemi. Siç shkruan e

Donald Trump e quajti ish-drejtorin e FBI-së, James Comey një mi para se t’a pushonte nga puna, u bë konfuz lidhur me racistët e ‘Ku Klux Klan’ (KKK) dhe u beson më shumë grave se burrave, sipas një libri të ri kontravers. Libri “Fire and Fury” (Zjarr dhe Tërbim) i

Dashi Përfitoni nga yjet që janë në anën tuaj sot për të marrë në dorë një situatë të pasigurt sentimentale dhe të bëni gjithçka për të gjetur një zgjidhjeje të kënaqshme për marrëdhënien në çift! Nëse jeni vetëm dhe kërkoni aventura, kjo ditë ofron shumë mundësi për ju. Në aspektin

Një 60-vjeçar nga Italia pati fatin të ishte fitues i lotarisë prej 1 milionë eurosh e luajtur në ditën e Epifanisë. Ai punon si parkues makinash në një diskotekë në jugperëndim të Torinos, ndërsa mëngjesin e së dielës u zgjua si një milioner. Në mënyrën më të rastësishme ai zbuloi