07/01/2018

Karriket e zyrave të Campusit të ri të Apple kushtojnë sa një iPhone. Janë zgjedhur personalisht nga dizajneri i Cupertinos, Jonathan Ive, me koston e pothuaj 1200 dollarëve. Karriket janë minimale, karakteristika estetike që janë privilegjuar gjithmonë nga Ive. Projekti i Apple Park që mund të mbajë afro 12000 persona,

Ka ndërruar jetë në moshën 80 vjeç, Peter Preston, i cili nga 1975 deri në 1995, ka qenë drejtor i gazetës angleze “The Guardian”. Ai nuk kishte një karakter të lehtë dhe kjo nuk e lejoi të bëhej aq i famshëm sa do të duhej të kishte qenë: në të

Samsung provon afrimin me iPhone X me Exynos 9, procesorin e pritur në Galaxy S9 që duhet të nxirret në Kongresin Botëror të Teknologjisë Barcelonë. Funksionet e procesorit kujtojnë ato të mollës së fundit të Apple, duke përfshirë një lloj Face ID dhe Animoji. Për shembull, shfaqet zbulimi i thellësisë

Si një person që i pëlqen të frymëzojë të tjerët, edhe unë duhet të pranoj se fymëzohem nga disa persona përgjatë jetës sime. Si frymëzim për mua janë të gjithë ata persona që kanë kaluar nëpër shumë vështirësi dhe asnjëherë nuk janë dorëzuar. Fjalët që do të shkruaj më poshtë,

Edhe shefi i CIA-s, Mike Pompeo, pas Sekretarit të Shtetit, Rex Tillerson, ka rendur në mbrojtje të Donald Trumpit, duke mbrojtur aftësitë e tij mendore, pasi janë vënë në diskutim në librin e Michael Wolff. Trumpi është “tërësisht i aftë” për të qenë një komandant i përgjithshëm, ka thënë Pompeo

“Mendoj se mund të bëhet”. Angela Merkel është shprehur optimiste këtë mëngjes në Berlin, duke hyrë në seancën e parë të bisedimeve për një Koalicion të Madh. “Gjithësesi e kam të qartë se në ditët e ardhshme kemi përpara një sasi të madhe pune për të bërë”, ka shtuar. “Të