06/01/2018

“Deri përpara disa vitesh, unë arrija të kuptoja vetëm gjysmën e marrëdhënies baba-bir. Kur je fëmijë, nuk i vlerëson gjërat me vlerë në jetë, pasi përqendrohesh më tepër tek lojërat. E mira e të qenurit i rritur, është se fiton aftësi për të kuptuar se lumturia nuk ka të bëjë

Ian Bremmer, president i think tank-ut Eurasia Group dhe pagëzues i termit “G Zero” (një botë tashmë pa superfuqi që të mund të influencojnë, dhe si pasojë ta qeverisin), çfarë mendon për rastin Wolff? Amerika nuk kishte patur kurrë në të kaluarën një president si Trump. Kurrë. Pas zbulimeve të

24 orë pas daljes së “Zjarr dhe tërbim: Brenda Shtëpisë së Bardhë të Donald Trumpit”, libri i Michael Wolff që rrëfen prapaskenat e Shtëpisë së Bardhë, vazhdon të ndezë polemikat në Uashington. Presidenti replikon ndaj akuzave që i vijnë prej faqeve të librit, në të cilin shkohet deri aty sa

Soda e bukës, ose siç njihet ndryshe, bikarbonati i natriumit, është një produkt i zakonshëm që thuajse është pjesë e çdo kuzhine. Është shumëpërdorimëshe, pasi mund të përdoret edhe për ushqime të ndryshme, si dhe për pastrim. Soda e bukës ka shumë efekte pozitive terapeutike për shëndetin tonë. Vlen të

Shikoje mirë foton me tre bufët. Zgjidh atë që të pëlqen më tepër dhe lexo më poshtë mesazhin për ty. Bufi 1. Ky buf të sjell mesazhin e mundësive të reja, intuitës dhe zbulimeve të reja. Në këtë moment mund të të ndodhin gjëra të rëndësishme dhe nëse je i/e

Ato nuk japin vetëm njohuri, këshilla dhe mësime prej eksperiencave të tyre, por edhe dashuri, ngrohtësi dhe përkujdesie për çdo nip apo mbesë. Gjithçka është e përcaktuar në nivel gjenetik . Një fakt që është evidentuar në fushat mjekësore, është që fëmijët trashëgojnë material gjenetik jo vetëm nga prindërit, por