02/01/2018

Merita është edhe e Donald Trumpit. “Apple – shkruajnë dy analistët – ka shumë para, dhe vazhdon të arkëtojë 50 miliardë në vit. Dhe ky është një goxha problem” Për momentin është vetëm një prej atyre zërave të fillimvitit, por shumë shpejt mund të shndërrohet në operacionin financiar më të

Në datën 1 janar facebook-u njofton ditëlindjet e Samad Alawi, të fëmijëve dhe të bashkëshortes së tij si dhe të 32 miqve të tij. Në Afganistan gjendja civile nuk funksionon. Data 1 janar është mjaft popullore mes afganëve sepse është e thjeshtë për t’u mbajtur mend. Afganistani është një vend

Kushtet ekologjike në Europë i vendosën majmunët në rrugën për t’u bërë njerëz miliona vjet para se Homo Sapiensi të evoluonte, thotë antropologu Dejvid Began. Pa zhvillimet që ndodhën në Evropë, njerëzit nuk do të mund të evoluonin kurrë Fantashkencë? Jo, ka ndodhur vërtetë. Midis 20 deri në 7 milionë

Arkeologët izraelianë njoftuan zbulimin e një vule mijëvjeçare që do të konfirmojë ekzistencën e një guvernatori të Jeruzalemit që deri më tani vetëm sa ishte përmendur në Bibël. Artefakti u zbulua afër Murit të Lotëve në qytetin e shenjtë dhe përmban një shkrim në hebraisht si “I përket guvernatorit të