01/01/2018

Kjo mund të jetë një opinion i papëlqyeshëm, por Janari është në fakt muaji ynë i preferuar i vitit. Është një moment i pastër, një kohë për të besuar dhe ëndërruar përsëri, dhe një mundësi për të pastruar të gjitha rrëmujat që kemi bërë në vitin 2017 (veçanërisht duke përfshirë

Janar 30 janar. Presidenti amerikan do të mbajë një fjalim në Kombet e Bashkuara në të cilin të mandatuarit do të paraqesin prioritetet politike të vitit të ri.  31 janar. Do të ndodhë dukuria e hënave blu, dukuri që ndodh çdo dy vjet e gjysëm dhe që lejon të kihen

Kanë kaluar pak muaj nga zgjedhjet në Gjermani, të cilat do të duhej të përforconin lidershipin e pafundëm të Frau Merkelit. E megjithatë, udhëheqja e saj nuk është shfaqur kurrë më e pasigurtë, dhe vetë Gjermania duket se po marshon rrezikshëm drejt një humnere politike. Me të, edhe zonjës tjetër

Është e rëndësishme të njohësh simptomat e një infarkti, në mënyrë që më vonë të reagosh menjëherë, nëse ndihesh keq. Simptomat përfshijnë: – ndjesi dhimbjeje në kraharor që përhapet drejt qafës, nofullës së poshtme, shpatullës së majtë, krahut të majtë dhe dorës. Dhimbja zgjat të paktën 20 minuta. – djersitje

Ndonjëherë duket e komplikuar të kuptosh se kush do ta bëjë hapin e parë. E komplikuar është edhe të dish se si do të shkojnë më pas punët, kush do të dojë më tepër, kush do të ofrojë më tepër dhe deri ku do të arrihet në atë lidhje. Meshkujt

Çfarë e ka mbytur progresin tuaj në vitin 2017? Tani që viti i vjetër iku, mund të themi se viti 2018 nuk ka vend për vampirë të energjisë në jetën tuaj. Sidoqoftë, nuk janë vampirët energjikë të cilët e largojnë ju progresin tuaj, por është mënyra juaj e menaxhimit të