Home»Enciklopedike»Një sfidë virale e ushtrisë britanike, që askush nuk e deshifron dot

Një sfidë virale e ushtrisë britanike, që askush nuk e deshifron dot

Fotografia u realizua këtë qershor gjatë një stërvitjeje ushtarake. Për Krishtlindje, regjimenti i këmbësorisë së ushtrisë britanike vendosi të luante me ndjekësit e saj në Twitter dhe t’i sfidonte. Përdoruesit duhet të gjejnë 6 snajperistë të fshehur në një lëndinë në pyll. Identifikimi i ushtarëve ishte i vështirë, saqë u desh një ndihmë e vogël që të mund të zbuloheshin. Bënë që ushtarët e kamufluar të lëviznin disa cm nga pozicioni i tyre. Ishin të paktë ata që mundën të identifikonin ushtarët dhe të zgjidhnin misterin. Ferdinand Bol, njëri prej tyre besoi se ia doli, por dështoi.

 

Më në fund, dje në darkë e bënë të ditur zgjidhjen  dhe vendndodhjen e ushtarëve të secilit prej tyre. Pa ndihmë ishte e vështirë gjetja e pozicioneve. / Bota.al

 

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *