Home»Speciale»Ku jam “Unë”?

Ku jam “Unë”?

Screen Shot 2015-09-30 at 10.37.58

Në kokë, në gjoks e madje në bark. Pjesa më e madhe e jona e lokalizon vetveten në një pikë të trupit. Sepse ndërgjegja ka nevojë për një hapësirë fizike

Xhoni është trupmadh me duart me kallo. Për të jetuar, dorëzon arka me birrë lart e poshtë në New Xhersi. Ishte djali i tij Fredi, student, që i kërkoi të marrë pjesë në një kërkim shkencor dhe ta sjellë në një laborator për tiu përgjigjur pyetjeve të çuditshme. Pyetje për çështje ndaj të cilave nuk kishte menduar kurrë në jetën e tij.

“Xhon, ku je ti tani?”.

“Jam këtu, i ulur përballë teje”

“Mendon që Xhoni i vërtetë, ky që është duke më folur, të jetë në trupin tënd?”

“Sigurisht, është këtu në mesin e gjoksit tim”. “Tregon në këtë figurë pikën ekzakte”. Edhe pse nuk i kishte ndodhur kurrë që të reflektonte mbi këtë pikë, Xhoni tregon i sigurt pikën mbi formën njerëzore që i kërkohet nga kërkuesit…

 

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *