Home»Galeri»Foto»Ç’na bëri kjo teknologjia! Mos e humbni këtë listë ilustrimesh satirike

Ç’na bëri kjo teknologjia! Mos e humbni këtë listë ilustrimesh satirike

Arti është shpesh një pasqyrë, që reflekton çështjet sociale dhe problemet e ditës. Me rritjen e internetit kudo, telefonat smart, dhe pajisjet e tjera të internetit të aktivizuara, të qënit në internet gjatë gjithë kohës nuk është vetëm e mundur, është gjendja de facto për shumicën.

Kjo listë ilustrimesh satirike nxjerr në pah disa nga problemet më të mëdha me varësinë tonë nga teknologjia. Cila ka mesazhin më të fortë?

Komentoni

1 Comment

  1. Petrit Stefa
    01/19/2018 at 16:21 — Reply

    “Ilustrimet satirike” i percolla ne FB . Do te pres plot kuriozitet reagimet e miqve…

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *