27/12/2017

Japonia do të realizojë për herë të parë këtë janar një provë simulimi evakuimi në Tokio ndaj një sulmi bërthamor si përgjigje ndaj lëshimeve raketore të herëpashershme nga ana e Koresë së Veriut gjatë këtij viti, disa nga të cilat përshkruan territorin japonez. Në këtë simulim të 22 janarit do

Fotografia u realizua këtë qershor gjatë një stërvitjeje ushtarake. Për Krishtlindje, regjimenti i këmbësorisë së ushtrisë britanike vendosi të luante me ndjekësit e saj në Twitter dhe t’i sfidonte. Përdoruesit duhet të gjejnë 6 snajperistë të fshehur në një lëndinë në pyll. Identifikimi i ushtarëve ishte i vështirë, saqë u

Me siguri ju ka ndodhur edhe juve. Keni shkuar për të blerë një libër në librari, apo për ta porositur në bibliotekë dhe në fund jeni zhgënjyer prej tij. Thuhet se nuk ka libra “të keq”, por më bësoni. Ka dhe po shtohen dita-ditës. Komercializmi i tepruar me reklama të

“Le të jemi mirënjohës për njerëzit që na bëjnë të lumtur; ata janë kopshtarët magjikë që bëjnë të lulëzojnë shpirtrat tanë”. “Gjatë jetës ne nuk fitojmë urtësi. Ne e zbulojmë atë gjatë një udhëtimi që askush nuk mund ta marrë në vendin tonë”. “Nëse të ëndërrosh pak është e rrezikshme,

E keni provuar ndonjëherë ndjesinë që dhuron një përqafim i sinqertë? Po një puthje? Po një kompliment i thënë sinqerisht? Këto dhe shumë gjeste të tilla të vogla, pa kosto, të bëra me dashuri, janë ato që i japin kuptim jetës sonë. Të gjithë ne kemi marrë dhe marrim dhurata

Kur takon një mashkull të mbarë pas një marrëdhënieje toksike, ke qindra dyshime në mendjen tënde. I trembesh nisjes së diçkaje të re, sepse mendon që dashuria nuk ekziston dhe se gjërat do të ecin njësoj për ty, si në marrëdhënien e parë. Mirëpo në momentin që zemra jote do