24/12/2017

Nuk janë të shumtë filmat e mëdhenj për Krishtlindjen. Klima e festimeve të Krishtlindjes të jep më shumë ndjesinë e vetmisë të personazheve në fund tek filmi “The umbrellas of Cherbourg” dhe dritëzat dekorative e bëjnë akoma më të çuditshme aventurën erotike të protagonistit tek “Eyes Wide Shut” . Kur

Mesha e natës së mirë e sotme që mbahet në Bazilikën e Shën Pjetrit nga Papa Françesku do të transmetohet në orën 17.30 në të gjithë botën me një cilësi të lartë. Festimet e udhëhequra nga media e Vatikanit do të transmetohen nga e gjithë bota dhe do të përdoret

Për një periudhë të gjatë kohe, historia e Krishtit ka qenë objekt i një debati të gjerë. Zyrtarisht, motivi i debatit ka patur gjithmonë në qendër personin e Jezusit të Nazaretit. Megjithatë, prapa shumë kontestimeve të pandarë që lidheshin me praninë e tij në Palestinë në shekullin I, shfaqeshin dhe

Meryl Streep është një aktore legjendare, emri i së cilës është sinonim i suksesit, madhështisë dhe trashëgimisë. Ndërsa ajo njihet mirë për performancat e saj të vlerësuara me çmime, ajo vazhdon të ngrejë zërin për besimin, barazinë dhe kujdesin për veten. Meryl do të mbetet një personalitet i dashur për

Cila ka qenë dita jote perfekte? Ajo ditë kur je shtrirë në shtrat dhe ke menduar “Kjo ishte dita më e mrekullueshme e jetës sime. Kështu dua të jenë gjithë ditët e jetës sime”? Si do të ishte dita jote perfekte? Ti je personi i duhur që kontrollon gjithë jetën

“Gjuetari i balonave” nga Khaled Hosseini tregon historinë tronditëse dhe prekëse të transformimit të Amirit nga fëmijëria në moshën madhore gjatë tranzicionit të Afganistanit nga monarki në revolucion. Historia e tij është e paharrueshme dhe unë e kam pëlqyer si librin, edhe filmin. Tashmë ky libër është një bestseller në