23/12/2017

Kur vendosni të hiqni kilet e tepërta, mendoni gjithashtu të ndiqni edhe një dietë për mirëqenien tuaj shpirtërore. Ju nuk duhet ta lini më atë pas dore Humbja e peshës është “fjala e ditës” në këtë periudhë. Mes dietave, aktiviteteve fizike dhe produkteve që djegin yndyrat, propozimet janë të shumta.

Steve Paul Jobs ishte një nga misionarët dhe pionerët më të mëdhenj të shekullit XXI. Ai nuk ishte inxhinier, nuk i mbylli studimet e larta, por u tregua i aftë ta shndërronte kompaninë “Apple” në një nga më të mirat më të mirat në botë. Jobs nuk transformoi vetëm një

Raportet midis njerëzve shoqërohen me një sërë kënaqësish dhe lumturish, por janë njëkohësisht edhe shkaku i pakënaqësive dhe mërzitjeve. Dhe një nga gjërat më të rëndësishme që duhet të dimë për të qenë të lumtur, është të mësojmë të injorojmë disa fjalë, sjellje të disa personave, apo disa persona nga

Qëndro më mirë single, derisa të gjesh një person që të të ndihmojë të kalosh çdo vështirësi që has. Qëndro më mirë vetëm, nëse nuk gjen dikë që të të falë sigurinë, se do të qëndrojë pranë teje në çdo moment. Qëndro single, derisa të gjesh dikë që të të

A ndihesh ndonjëherë në siklet në një grup të caktuar personash, apo edhe në shoqërinë tënde? A ndihesh ndonjëherë, sikur të tjerët janë më të mirë se ty? Atëherë është momenti të lexosh disa rregulla se si ta luftosh pasigurinë që ndjen. Rregulli i parë Çfarë të ndalon të komunikosh,

Një thënie popullore thotë “Djalli ekziston edhe në personat e urtë” dhe është shumë e vërtetë. Për të zbuluar se çfaë po kalon në mendjen e dikujt, duhet ta njohësh atë person shumë mirë. Akoma më e vështirë është ta kuptosh atë që po ndodh në mendjen e tyre. Sot