22/12/2017

1 – Kupton ndjenjat tuaja Emocionet tuaja janë më të qëndrueshme sesa ato të burrave, prandaj është thelbësore që partneri juaj të jetë në gjendje të kuptojë, pa asnjë paragjykim, se jeni ndryshe nga ai. 2 – Eshtë forca juaj në momentet tuaja të dobësisë Në vend që të mbizotërojë

Me termin ishemi nënkuptojmë mungesën e fluksit të gjakut nga një bllokim, apo ngushtim i arterieve që furnizojnë me gjak një strukturë të caktuar, organ, apo ind. Ishemi kemi edhe në rastet e hipoksive, në të cilat kemi ulje të presionit pjesor të oksigjenit në gjak. Në vetvete, ishemia konsiderohet

Në këtë material do të lexoni disa pyetje që duhet t’ia bëni vetes për të mësuar më shumë rreth vetvetes. Nuk ka gjë më të rëndësishme se rruga drejt zbulimit të kuptimit të jetës së dikujt dhe qëllimit të ekzistencës së tij. Nëpërmjet njohjes së vetes, një person është më

Charlie Chaplin ishtë një aktor, komedian, regjizor, kompozitor dhe producent në kinematografinë britanike, autor i mbi 90 filmave me rëndësi dhe ndikim të madh në shekullin XX. Sot ne duam t’ju kujtojmë këtë fjalim të bukur të tij dhe jemi të sigurtë që do t’ju bëjë të reflektoni po aq

Të gjithë kemi nevojë të dalim, pasi jemi lodhur nga aktivitetet tona të përditshme. Por në këtë material ne nuk duam t’ju sjellim rrugë të bukura nga Shqipëria, edhe pse nuk na mungojnë, por nga vendet jashtë. Ndoshta shumë nga ju i kanë vizituar, ndoshta jo. Por ata që nuk

Parlamenti kubanez miratoi të shtrijë deri në 19 prill të 2018 legjislaturën që duhet të ishte mbyllur 24 shkurtin e ardhshëm pas zgjedhjeve të përgjithshme mbas të cilave pritet që presidenti Raul Kastro pritet të lirohet nga detyra. Masa e marrë nga këshilli i shtetit, organi më i lartë vendimarrës