19/12/2017

Edhe pse shumë persona mendojnë se kur pinë duhan duken më joshës në fakt një studim ka treguar të kundërtën. Është dëshmuar shkencërisht se njerëzve u duken duhanpirësit më pak tërheqës sesa ata që nuk pinë duhan. Studimi i kryer nga hulumtues të Universitetit të Bristolit, kishte përfshirë 500 pjesëmarrës

Fundi i vitit sjell edhe statistikat në fusha të ndryshme, se si ka kaluar 2017-ta dhe sa efikase ka qenë. “Google” liston gjithnjë preferencat e njerëzve për interesat e tyre në motorin e kërkimit. Këtë vit nuk mungoi as klasifikimi për titujt e filmave më të kërkuar në internet për

Pirroja ishte, ndoshta, sundimtari më i shquar i Epirit. Ai, si pasardhës i largët i Akilit, ishte biri i Akidit. Kushëriri i Aleksandrit të Molosisë, që sundoi Molosët e Janinës. Fatkeqësisht Akidi u ngatërrua në grindje politike familjare e krahinore dhe, si rrjedhoje, në fillim humbi mbretërinë e pastaj edhe

“Bukuria e një gruaje nuk është në rrobat që ajo vesh, në figurën që përfaqëson apo në mënyrën se si duken flokët e saj. Bukuria e një gruaje shihet në sytë e saj, sepse ajo është porta e zemrës së saj, vendi ku banon dashuria. Bukuria e vërtetë në një

Frytet e një mendje të vetme, e kanë ndikuar qytetërimin tonë më shumë se sa do të dukej e mundur Nga Brian Greene Albert Ajnshtajni, tha njëherë se vetëm dy gjëra mund të jenë të pafundme: universi dhe marrëzia njerëzore. Dhe, pranoi ai, mbi gjithësinë nuk ishte i sigurtë. Duke

Organizata përgjegjëse për dizenjimin e emoji-t, Unicode Consortium, shfaqi disa ditë para dizenjot e reja që po mendojnë të hedhin për vitin 2018. Nuk është një listë përfundimtare, mundet që të mos përfshihen të gjitha këto që kanë paraqitur. Tema do të përfundojë javën e parë të janarit dhe përdoruesit