17/12/2017

Departamenti i Shëndetësisë i Kalifornisë paralajmëroi se njerëzit duhet të mbajnë telefonat e tyre celularë disa metra larg tyre për të zvogëluar ekspozimin ndaj rrezatimit dhe rreziqet shëndetësore. Kalifornia lëshoi udhëzime për zvogëlimin e ekspozimit ndaj rrezatimit të celularit të enjten, në mes të dëshmive në rritje se përdorimi i

Me afrimin e festive shumë amvisa kanë filluar të mendojnë edhe për blerjet dhe gjërat që do bëjnë në natën e madhe të ndërrimit të viteve. Të shumtë janë ata që këtë periudhë madje e kalojnë me shumë stres, pasi nuk dinë se çfarë zgjedhjesh të bëjnë për sa i

Një letër që një nënë e një vajze të vogël me sindromën down i ka shkruar doktorit të saj që e këshilloi të abortonte vajzën, ka bërë xhiron e botës duke përlotur me miliona njerëz anë e mbanë. Courtney Baker nga Australia kur ishte shtatzënë u diagnostikua se fëmija që

Nuk na përcakton vetëm periudha e viteve në të cilat kemi lindur, stina e vitit apo shenja e horoskopit. Diçka interesante për çdokënd mund të mësohet edhe me numrin e fundit të vitit të lindjes. Çdo numër ka elementin përkatës – metali, uji, druri, zjarri dhe toka. Ata mund të

DASHI (mars 21 deri 19 prill) Në vitin 2018 do të përjetoni ndryshime shumë më serioze në dashuri, sepse do të takoni dikë që dëshiron një marrëdhënie afatgjatë dhe jo vetëm një aventurë ndërshtetërore që u përpoq ta keni në vitin 2017. Gjatë vitit të fundit ju është dhënë një

Ekspertët kanë specifikuar se cila është shenja më e zgjuar e horoskopit. Personat që kanë këtë shenjë janë mjaft objektiv dhe nuk lejojnë që emocionet e tyre të ndërhyjnë në vendimet e tyre. Bëhet fjalë për shenjën e ujorit. Ata gjithmonë flasin me mendjen e tyre dhe tregojnë të vërtetën.