17/12/2017

Sot ju kërkojmë të shihni një fotografi dhe t’i përgjigjeni një pyetje të thjeshtë: kush nuk është ati i vërtetë i fëmijës? Përgjigja, në disa mënyra, mund të jetë e lehtë dhe intuitive, por në realitet nuk është aq e thjeshtë sa besoni. Nëse keni zgjedhur figurën A Rreth 50%

Disa persona nuk të vlerësojnë aq sa duhet, deri në momentin që ti vendos të largohesh prej tyre. Kur nuk i jep më gjë nga vetja jote, kur nuk i kushton më vëmendje (që e nënvlerësonin), kur nuk i shkruan më sms (që shpesh i injoronin), kur nuk i pret

Bota.al ju sjell nga sot deri në ditën e Krishtlindjeve, një seri me letrat më të bukura që vogëlushët nëpër botë i kanë dërguar babagjyshit të Vitit të Ri. Veçantia e tyre? Janë reale dhe ta ngrohin zemrën. “I dashur Santa (Babagjysh), unë jam përpjekur të jem një person i

Ne jemi personalitete të lidhura me thelbin e shpirtit tonë. Shpirti mund të thuhet të jetë vetëdije më e lartë dhe gjithmonë komunikon me ne. Kur lidhemi me thelbin e shpirtit tonë, ne jemi në paqe me veten tonë. Disa mënyra për t’u lidhur janë meditimi, leximi, shkrimi, sjellja e

Që nga një lojtarët e thjeshtë në fushë, e deri tek zyrtarët e lartë në zyra, dallimet mbi pozitën sociale janë të kudogjendura në jetën tonë Një sërë pohimesh tregojnë se plot meshkuj të pushtetshëm në media, politikë dhe teknologji kanë abuzuar me pushtetin e tyre, si dhe kanë përfituar

Dashuria i reziston distancave, qetësisë së ndarjeve dhe ndonjëherë, edhe tradhëtisë. Pa falje, nuk ka dashuri. Madje shpesh thuhet “Më thuaj kush të ka falur më shumë, të të them se kush të do më shumë”. Dashuria është një ekuacion me shumëzime të shumta të faljes. Atë e kupton teksa