14/12/2017

Është normale të kemi synime dhe ëndrra, por ka një ndryshim shumë të madh midis atyre që i bëjnë ëndrrat realitet dhe atyre që shpenzojnë gjithë jetën e tyre duke menduar për gjërat që mund të arrinin. Ndërkohë që disa persona kanë ide të mëdha dhe motivim për të nisur

Nëse je një femër e fortë dhe e sigurtë në vete, me siguri e ke provuar në lëkurën tënde se sa e vështirë është të gjesh dashurinë e jetës. Femrat e forta kanë më shumë vështirësi në krijimin e një marrëdhënieje afatgjatë dhe të shëndetshme dhe faji, në fakt, nuk

Një burrë transgjinor ka lindur ditën e djeshme një fëmijë të shëndetshëm , pesë vjet pasi kishte lindur fëmijën e parë kur kishte qenë një femër. 30-vjeçari Kaci Sullivan nga Wisconsin, SHBA, besohet të jetë personi i parë në botë që ka lindur dhe  si një grua dhe si një

Apple është vendosur të lëshojë së shpejti  iMac Pro, kompjuterin më të fuqishëm që ka bërë ndonjëherë. Ky kompjuter u krijua së pari në qershor, por gjiganti i teknologjisë nuk ka dhënë më shumë informacion mbi të deri më tani. Apple ka thënë se kompjuteri – i cili duket si

Pas një viti të shënuar nga protesta masive të grave në të gjithë SHBA-në dhe akuzat ndaj meshkujve për sjellje seksuale të papërshtatshme, fjalori lider në SHBA përcaktoi “feminizmin” si fjalën e vitit 2017. Merriam-Webster nxjerr si “Fjala e vitit” fjalën më të kërkuar në faqe krahasuar me vitin e

Tani Presidenti i Francës po shpëton klimën. Dhe i tregon vendin Donald Trumpit. Dhe pak shfrytëzon edhe vakumin, që sundon për momentin në Berlin, mendon Jens Thurau. Sërish një takim i nivelit të lartë për klimën? Presidenti i Francës, Emmanuel Macron e di si mund të prodhosh kryetituj të mirë