13/12/2017

Domeni më  i njohur i internetit publikoi bilancin e vet për vitin 2017, temat më të njohura janë uragani Irma e ndjekur nga dy smartfonët e Apple-it. Më pas vijnë personazhet më popullore, njëri për anën e tij negative, Matt Lauer një nga të famshmit e akuzuar për përdhunim dhe

Arsyeja mbetet e panjohur, por ka një mundësi që personat e lindur në të njëjtin muaj kanë karakteristika të përbashkëta personaliteti. Ja disa gjëra të rëndësishme për secilin muaj. Janari. Femrat e lindura në janar kanë ambicie të mëdha, edhe pse janë të kujdesshme dhe serioze. Janë kritike ndaj të

“Unë nuk po ju them se jeta është një garë dhe ju duhet të mundni të tjerët për të triumfuar vetë. Përkundrazi, ju duhet të korrni sukses dhe t’i ndihmoni të tjerët të avancojnë në jetë. Ne rritemi duke i ndihmuar edhe të tjerët të rriten me ne”. Suksesi është

“Tregohuni të mirë me të tjerët, qeshni gjithmonë dhe vlerësojini gjërat, sepse nesër mund t’i humbisni ato”. Ai nuk është vetëm një këngëtar shumë i talentuar, por është edhe një tekstshkrues shumë i mirë. Thëniet e mëposhtme janë marrë nga intervistat, fjalimet, si dhe nga tekstet e këngëve të tij.

Sot duam t’ju sjellim 4 foto dhe duhet të zgjidhni atë që ju tërheq më tepër, por së pari ndiq këto rregulla në mënyrë që rezultatet të jenë sa më të sakta : Ndiq intuitën tënde se cilën të zgjedhësh. Vendos atë që mendon të parën, pa u thelluar shumë

Muzika si terapi funksionon në mjedise të ndryshme, nga spitalet e deri tek shtëpitë. Nga studimet e fundit thuhet se muzika i bën mirë trurit dhe të bën më inteligjent. Muzika klasike ka një efekt qetësues për të sëmurët kardiovaskular. Terapia muzikore së fundmi po përdoret edhe në kirurgji. Dobi