12/12/2017

Ka disa fjalë të cilat disa çifte i përdorin për të përkëdhelur partnerin e tyre. Fjalë të tilla si ‘Xemla’ ‘Shpirti’ ‘Bebu’ etj, janë disa përkëdheli që kur i dëgjoni tek çiftet e tjera ju vjen për të qeshur madje dhe habiteni se si ka mundësi që i përdorin. Por

Psikologët besojnë se është e mundur për të vlerësuar fusha të ndryshme të nënndërgjegjes tuaj, të tilla si frikën, ëndrrat dhe tiparet kryesore të personalitetit në përgjithësi nëpërmjet testeve. Testet e personalitetit proaktiv, në veçanti, analizojnë se si një person i përgjigjet situatave të veçanta përmes një vizatimi. Ju duhet

Me Traktatin e Versajës, të nënshkruar nga të plotfuqishmit respektivë me 15 maj 1768, Republika e Gjenovës ja ofroi Mbretërisë së Francës ishullin e trazuar dhe krenar të Korsikës, si garanci për borxhet e kontraktuara me Parisin të barabarta me 2 milion lira gjenoveze. Situate politike e ishullit, në momentin

Të gjitha gratë kanë hijeshinë e tyre dhe atë pjesë femërore që shfaqet në disa rrethana, por në varësi të shenjës së zodiakut, mund të jenë pak më shumë apo pak më pak joshëse. Dashi Gruaja e lindur në shenjën e dashit është një nga shenjat më joshëse të zodiakut.

“Unë u përpoqa të helmoja veten me një kuti ilaçesh. Në fakt, arsyeja ishte se nuk i besoja askujt dhe kur kujtoj për kohët e shkuara, pyes veten “Si kam mundur mos t’i bësoj askujt që nga koha kur prindërit e mi ndërruan jetë, apo që nga koha kur më

Kanë kaluar 105 dhe akoma zgjon kërshëri. Si është e mundur që sfida më e madhe e njeriut mbi oqean të jetë mbytur gjatë udhëtimit të saj të përurimit duke braktisur  1500 shpirtra në ujërat e Atlantikut? Si ishin ato orë tmerri ku pati momente heroike dhe fatkeqësie? Pse akoma