11/12/2017

Ka raste kur nuk jemi të sigurt se ku po shkojmë, apo nëse rruga ku po kalojmë është e duhura. Është normale që të kemi dyshime dhe shqetësime, pasi të gjithë duam të njëjtën gjë: të jemi të lumtur. Ndonëse ne nuk mund të jemi të vetëdijshëm për atë që

“Pesë shekuj më parë, Martin Luteri nisi reformën Protestante duke ngulur 95 tezat e tij në portën e një kishë në Vitenberg të Gjermanisë”. Fillon kështu, në të përditshmen Wall Street Journal, një editorial i James Mackintosh, në lidhje me vlerat e individualizmit. “Trashëgimia e tij ka ngritur pyetje që

Ka qenë ndër pilotët më të mirë të të gjitha kohërave, një Heroinë e Bashkimit Sovjetik që ka thyer qindra rekorde fluturimi, por që ju mohua aventura hapësinore: në vend të saj, politikanët zgjodhën një tekstiliste Thuhet se qielli është kufiri, por jeta e Marina Popoviçit, “Madam MiG”, siç e

Ndiqni 10 hapat e mëposhtëm për të reduktuar nivelet e stresit në organizmin tuaj : Evitoni kafenë, alkoolin dhe duhanin. Evitojini, ose të paktën reduktoni sasinë e nikotinës, kafesë, apo alkoolit që konsumoni përditë. Kafeina dhe nikotina janë stimulantë që rrisin nivelet e stresit, në vend që t’i ulin ato.

Shumë prej nesh nuk dinë asgjë për rreziqet që qëndrojnë përtej rehatisë së shtëpive tona. Në një situatë ekstreme, qetësia në mendim dhe vendim-marrje është jetike për mbijetesën. Nëse të dyja këto karakteristika nuk kanë sukses, nuk ka gjasa që do të dilni gjallë nga një situatë ekstreme. Nëse keni

Ora e lindjes përcakton pamjen dhe karakterin tonë. Si rezultat ajo ndikon në fatin e çdo personi. Në astrologji, është e zakonshme për ta ndarë ditën në 12 segmente, secili me nga 2 orë. Nga ora 00:00 deri 02:00 Këtë herë ndikuesi i madh është Mercury. Këta njerëz zakonisht janë