11/12/2017

Ky test do t’ju ndihmojë të zhyteni në thellësitë e mendjes tuaj dhe të pavetëdijshmen, tuaj për të mësuar fakte të rëndësishme për jetën tuaj. Mos hezitoni dhe zgjidhni drynin që zbulon një sekret për ju. Nëse keni zgjedhur drynin # 1: Ju keni një karakter të fortë Nuk keni

Ekzistojnë teste të inteligjencës, personalitetit dhe studimeve të IQ, por ka edhe shenja që organet tona zbulojnë shumë për ne. Le të shohim se çfarë thonë buzët e tua për ty. 1. Buzë të mesme Ato janë padyshim buzët më të përhapura. Nuk janë shumë të mëdha, por as shumë

  Nga Katrina tek Fukushima, ka një histori të gjatë katastrofash që njerëzit i panë tek po vinin, por që ende nuk po i ndalin Nga Adrienne LaFrance The Atlantic Njëri ndër aspektet më shqetësues të uraganit shkatërrues Katrina në Nju Orlins në vitin 2005, ishte fakti se pikat e

Ajo nuk ishte vetëm e bukur. Ajo ishte njëkohësisht edhe shumë e zgjuar, por ngjarjet që përjetoi në kulmin e famës, kanë bërë që shumë njerëz ta gjykojnë ashpër. Pavarësisht kësaj, ajo vazhdon të mbetet një idhull për shumë femra të tjera. Por cilat janë arsyet? Pse vazhdohet ende me

Studiuesja italiane, Sabrina Sforza Galitzia, bëri një interpretim të pazakontë rreth “Darkës së Fundit” të Leonardo da Vinçit. Ajo është e sigurtë se në pikturën e tij, artisti ka fshehur një kod që parashikion fundit të botës. Ajo e ka zberthyer këtë kod të Da Vinçit dhe sipas saj, në

Vangelia Pandeva Dimitrova, (31 janar 1911 – 11 gusht 1996), e njohur  si Gjyshja Vanga, ishte një femër e pashkolluar, e verbër, e cila thuajse tërë jetën e saj e kishte kaluar në malet e Bullgarisë. Shumë njerëz, anë e kënd botës, janë të bindur edhe sot e kësaj dite