11/12/2017

Sipas një studimi të famshëm ekzistojnë 16 lloje të ndryshme personaliteti, të ndara në katër kategori. Rreth 98% e njerëzve kanë një nga 15 llojet e parë, ndërkohë 2% kanë personalitetin më të rrallë. Katër kategoritë mbi të cilat klasifikohen tipet e personaliteteve, janë: ekstroversioni ndaj introversionit, ndjeshmëria ndaj të

Akayed Ullah, agresori që provokoi këtë të hënë një shpërthim në terminalin e autobuzëve në Port Authority të Nju Jorkut, mbante një bombë tub të ngjitur në trup. Një pajisje e stisur vetë dhe mjaft e njohur mes terroristëve. Shpërthimi ndodhi në një orë piku dhe ka plagosur terroristin si

Normalisht, çdo shenjë e horoskopit ka karakteristikat e veta, dobësitë dhe pikët e forta. Ndërkohë, kemi 7 shenja që janë shumë të vështira për t’u kuptuar dhe për t’u pranuar. Le të zbulojnë se cilat janë në listë. Shenjat që dashurojnë lirinë. Shenja më e vështirë për t’u kuptuar është

Video e një djali të vogël ka bërë xhiron e botës duke tërhequr edhe vëmendjen e vipave të huaj, të cilët kanë reaguar pasi kanë parë këtë video emocionuese, ku djali ankohet për bulizmin ndaj tij. Ai quhet Keaton Jones dhe i kërkoi nënës së tij që ti bënte një

Carlos Yárnoz Kulmi i nacionalizmave, në Evropën e krijuar 60 vjet më parë për t’i eliminuar ato, sot është një kërcënim për kontinentin. Nga Gjermania në Spanjë, përmes Francës, Britanisë së Madhe, Belgjikës apo Hungarisë, lëvizjet populiste të identitetit përhapin helmin e ndarjeve dhe kufijve të rinj, duke i tmerruar

Pak durim ju lutem… Ekziston një lloj buburreci që nuk lëshon vezë, por që prodhon një lloj qumështi që shkencëtarët e konsiderojnë shumë të shëndetshme. Buburreci njihet me emrin Diploptera punctata, me përmasa sa një kokërr kafeje dhe është një vivipar, çka do të thotë që sjell në dritë gjallesa