10/12/2017

“Mendoj se çdokush duhet të bëhet i pasur dhe i famshëm dhe të bëjë çdo gjë që ka ëndërruar, në mënyrë që të kuptojnë se paraja nuk është gjithçka”. Jim Carrey njihet si një nga komedianët më të mirë në mbarë botën, por nuk ka qenë çdo gjë e lehtë

Dy fitoret e vazhdueshme të postit të presidentit nuk ishin të paarsyeshme. Në tetë vitet e qeverisjes së tij, ish presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama, tregoi se kishte karakterin e duhur për ta qeverisur në rrugën e drejtë SHBA-në. Ai kishte fuqinë që të fitonte besimin

Theu të gjitha tabutë dhe klishetë e zanatit. Asnjë papagall mbi shpatull. Asnjë sy të mbuluar. Asnjë këmbë druri. Aq më pak një flamur të zi me kafkë ose kocka të kryqëzuara. As rum në çdo port. Po as thirrje të tipit: copa tetëshe, copa tetëshe, ashtu siç i kemi

Çdo grua ka një fuqi sekrete magjike brenda vetes … Disa me kokëfortësi e mohojnë atë, duke fshehur fshesën në qilar dhe të tjerat nuk kanë frikë të mburren me dhuntitë e tyre mahnitëse. Zgjidhni një fshesë dhe zbuloni dhuntinë tuaj magjike! 1. Magjistare sipërmarrëse Ju jeni në gjendje të

Ai ka qenë dhe vazhdon të mbetet një nga aktorët më të mëdhenj të komedisë botërore. Ndarja nga jeta e Robin Williams ishte e dhimbshme për këdo që kishte parë të paktën një film të tij. Ndërkohë, në këtë material ne duam t’ju sjellim në vëmendje një nga fjalimet më

Shumë pak filma kanë ndikur në jetën e fëmijëve dhe të rriturve, të epokës sonë si ato të Walt Disney Studios. Nëse ke lindur në vitet 90 me klasikët si Mulán se Mbreti Luan apo nëse ke lindur në 2000 me prodhime si Lilo dhe Stitch dhe  Planeti i thesarit është e pamundur