08/12/2017

I vendosur në rrugën “Rue Gravelle”, një rrugë e qetë në juglindje të Parisit dhe sapo u përurua restoranti O’naturel, i pari restorant nudist në kryeqytetin francez. Binjakët Mike dhe Staphane Saada braktisën punët e tyre në një shoqëri sigurimesh dhe menduan se do të ishte një ide e mirë

Jemi mashtruar!  Mesa duket Al Paçino në vite 80, ndërsa xhironte Scarface, nuk po thithte frytin e ndaluar. Të gjithë ata heronj dhe antiheronj që injektojnë heroinë, pinë mariuanë, rrufisin kokainë, pinë krak, në të vërtetë nuk e bëjnë tek filmat e xhiruara në Hollywood. Në epokën e artë nuk

Është lutja më e njohur e krishterë, evangjelistët e Lukasit dhe Mateo në Bibël thonë se u përpunua nga vetë Jezusi. Është lutja që miliona besimtarë e kanë mësuar përmendësh dhe që përsëritet pafundësisht përgjatë shekujve. “Ati Ynë” është një bisedë e besimtarëve me Zotin, në të cilën theksohet besimi

Me siguri edhe ju i përdorni sinjalet e duarve. Kur dikush ju përshëndet, ju mund t’ia ktheni përshëndetjen me fjalë, ose me dorë. Kur dikush thotë diçka, me të cilën bini dakord, atëherë ju për lehtësi mund t’i përgjigjeni me një ok, duke treguar gishtin e madh të njërës dorë.

“Tani, pra, këto tri gjëra mbeten : besimi, shpresa dhe dashuria; por më e madhja nga këto është dashuria”. 1 Korintasve 13:13. Ndoshta ju ka rënë rasti të shihni filmin “Një shëtitje e paharrueshme”, apo të lexoni librin me pot ë njëjtin titull nga Nicholas Sparks, nga i cili është

Me siguri e keni parë filmin “Scarface” dhe e mbani mend këtë thënie. Është ndër më të bukurat që përmend në film Tony Montana. Të njëjtën gjë si ai, mendojmë të gjithë. Sytë janë pasqyra e shpirtit sipas filozofëve grekë dhe arrijnë të shprehin gjithë emocionet që ne kemi. Nëse