07/12/2017

“Disa gjëra janë të përkohshme, ndërsa familja është e përhershme” Ne të gjithë kemi njerëzit dhe gjërat që mendojmë se na nevojiten, por nëse të gjithë largohen një ditë, nëse për gjithçka afron një datë skadence, kjo gjë nuk ndodh me familjen. Ajo është shtylla më e fortë, tek e

Nëse doni të dini se si është dashuria e vërtetë, shmangni filmat. Dashuria e shfaqur në ekran është një imitim i ëmbëlsuar dhe i parëndësishëm i realitetit. Dashuria nuk është vetëm një përqafim i ngrohtë, një vështrim i pasionuar ose fluturat në stomak, dashuria është e papërsosur dhe kjo është

Marrëdhëniet njerëzore ndjekin një dinamikë shumë të veçantë. Disa janë të paparashikueshme, ndërsa për disa të tjera, për fat të keq, duket sikur gjithçka është e shkruar. Ndërkohë ne e mundojmë veten duke u përpjekur ta kuptojmë pse shkuan gjërat në atë mënyrë. Problemi, në fakt, është se nuk ekzistojnë

“Debati” i prindërve rreth karakterit të fëmijëve duket se është i pashmangshëm në të gjitha familjet e gjithnjë do të ekzistojë. Nëse ju keni patur një ves , nga prapa keni dëgjuar një lum fjalësh, thelbi i të cilave ishte “Si ke lënë gjë babait” , nëse ju do ishit

Personat e kësaj shenje janë të njohur për egoizëm. Shikojnë interesin personal, ndërkaq dëshirat dhe nevojat e partnerit i injorojnë. Fjala është për Shigjetarët. Edhe pse karakteristikat kryesore të kësaj shenje janë bashkëpunimi, pikëpamja optimiste ndaj botës dhe lirive, Shigjetarët assesi nuk janë të mirë për lidhje. Ata nuk konsiderohen

Personat e lindur në këtë muaj në horoskop janë Shigjetarët dhe Bricjapët, guri i tyre i lindjes është guri i çmuar bruz, ndërkaq lulja narcis. Dhjetori është njëri ndër muajt më të ftohtë të vitit, por për shumicën edhe më argëtuesi. Një hulumtim ka treguar që ata janë më të