07/12/2017

Shpesh kemi ndëgjuar rreth të mirave socio-ekonomike nga shtetet nordike ku edhe Suedia pothuajse në shumicën e rasteve përmendet si një shtet që sjell mundësi të ndryshme për të gjithë banorët që jetojn atje. Prej shumë gjërave të cilat nuk mund ti përmbledhim me një vend, ne kemi vendosur tju

Kur bëhet fjalë për aftësitë psikike, shumë njerëz mendojnë për diçka shkencore. Në realitet, ne të gjithë i kemi këto aftësi dhe kemi fuqinë për t’i shfrytëzuar ato, me kohë dhe praktikë. Hapi më i rëndësishëm për të shfrytëzuar aftësitë tuaja psikike është të njihni shenjën tuaj të zodiakut dhe

Toka deri në vitin 2100 mund të ngrohet 15 për qind më shumë se parashikimi i ekspertëve të OKB-së, sipas një studimi të publikuar sot, që nënvizon nevojën për të reduktuar akoma më shumë emetimet e gazit me efekt serrë për të shpresuar që të qëndrojnë nën dy gradë Celsius.

Presidenti turk Rexhep Tajjip Erdogan, ka dhënë një intervistë për gazetën e njohur greke “Kathimerini”, ndërkohë që zhvillon një vizitë historike në Athinë, e para e një presidenti turk që prej 65 vjetësh. Ai ka thënë se kërkon paqe me Greqinë, dhe për këtë ka sjellë edhe një shembull personal.

Çdo njeri do të fliste pa më të voglën droje për pikat e forta e të paktë do të ishin ata që pranojnë hapur defektet e anën e dobët të karakterit. Si një medalje me dy faqe dhe një person ka dy fytyra ! Nuk po flasim për tiparin e

Fotografia paraqet një test të këndshëm, i përbërë nga 4 çifte kërcimtarësh, por vetëm një prej tyre janë të lidhur në marrëdhënie dashurie. Cili është çifti? Zgjidhni një nga këto çifte dhe mësni nëse keni dhënë përgjigjen e saktë. Nëse keni zgjedhur çiftin A: Po kërkoni për një dashuri plot