07/12/2017

Çdo person ka momente force dhe dobësie. Çdo grua e fortë ka 5 rregulla që e lejojnë atë të kapërcejë periudhat më të errëta të jetës së saj. Një grua e fortë nuk është kurrë e dobët ose e përmbajtur, ajo do të gjejë një mënyrë për të dalë me

Herodi i Madh, Mbreti tiran (73-4 para Krishtit) Një hebre me lidhje të forta me romakët, Herodi u caktua Mbret i Judesë prej Senatit në vitin 37 para Krishtit, dhe sundoi deri ditën që vdiq. Historia e ka regjistruar si një tiran të etur për gjak, por ai ishte njëkohësisht

“Ana Karenina” është një roman romantik tipik i letërsisë ruse, i shkruar plot me detaje që të mbeten në mendje, por që transmeton edhe një ngarkesë të fuqishme emocionale. Ana, personazhi kryesor i veprës, nuk e gjen veten gjëkundi në martesën e saj dhe, pasi një aventurë jashtëmartesore, e gjen

“Jep dhe do të marrësh” ka qenë gjithmonë motoja ime që prej fëmijërisë. Të japësh është bazike, është njerëzore, është pjesë e natyrës sonë. Ne duam të japim sa më shumë nga vetja për personat, për të cilët interesohemi. Po kaq e vërtetë është që ne mund t’u japim shumë,

“Ti nuk mund ta shohësh dot të ardhmen, nëse sytë i ke të mbushur me lotët e së shkuarës”. Kung Fu Panda 2. “Stuhitë kalojnë. Thjesht prit, derisa të arrish finishin dhe kurrë mos ndalo së ëndërruari”. Rapunzela. “Mendja është gjithçka. Përdore atë me kujdes, ose ajo do të të

Madhësia e gurëve, sistemi i tuneleve, rreshtimi me yjet… dhe misteri i diçkaje që mungon në majë të Piramidës së Madhe Madhësia dhe pesha e materialeve Vetëm gurët e mëdhenj të piramidave, ofrojnë një argument shumë bindës se është përdorur një teknologji e panjohur. Piramida më e madhe, më e