06/12/2017

Pasojat për: Procesin e paqes, palestinezët, shtetin e Izraelit, rajonin, Evropën, të krishterët në Tokën e Shenjtë dhe vetë qytetin e Jeruzalemit Në një lëvizje të dënuar prej pjesës më të madhe të botës, Donald Trump ka shpallur se SHBA do të njohë Jeruzalemin si kryeqytet të Izraelit. Çfarë do

Dashi Të dashuruarit do kenë një ditë të mbushur me emocione të njëpasnjëshme. Mund t’ju bëhet edhe një propozim mjaft interesant sot nga partneri/ja. Takime vendimtare priten gjatë kësaj dite për beqarët. Shfrytëzojeni çdo moment. Në planin financiar do merrni frytet e një periudhe të tërë mundimesh. Situata do përmirësohet.

Dashi Të dashur të lindur të shenjës së Dashit, në vitin 2018 do të keni një shëndet relativisht të mirë. Frika do të largohet, do të keni shumë energji pozitive, por nga fati jo i mirë,  nuk do t’i shmangeni dot stresit. Mos e sforconi shumë trupin tuaj, veçanërisht nëse

 Nëse për dicka Franca ngrihet në piedestal,ai është sharmi dhe klasi i femrave vendase.Askush nuk e superon dot delikatesën dhe imazhin e thjeshtë por plot femilinitet të parisieneve. Por të paktën kanë pasur dëshirën e mirë për të këshilluar edhe popujt e tjerë në lidhje me sesi ato e kurojnë

Një studim i ri, që ka shkaktuar jo pak reagime, pretendon se meshkujt janë më inteligjentë se femrat. Shkencëtarët konkluduan se koeficienti mesatar i inteligjencës, (IQ) është 4 pikë mbi atë të femrave, sepse truri i tyre është zakonisht më i madh. Por përdorimi i IQ, që bazohet kryesisht në

E dini përse ëndrrat nuk kanë fund, apo perse nuk “shohim” fundin e ëndrrës së bukur apo të keqe? Secili prej nesh mban në mend një ëndërr, qoftë ajo e bukur apo e keqe. Ëndërroni ndonjë ngjarje të ardhshme, ngjarje të bukur në të cilën kënaqeni, por mu para “finales”