05/12/2017

Kush thotë se nuk ka pasur asnjëherë dëshirë të qëndrojë orë pa fund në shtrat, pa bërë asgjë, sigurisht është gënjeshtar. Të gjithë e ndiejnë herë pas here këtë nevojë. Por kur kjo gjendje bëhet kronike, atëherë duhet të shohësh brenda vetes pak më shumë. Mos të kanë kapur “traumat”

Femrat janë ato që i ruajnë më gjatë konfliktet dhe shfrytëzojnë situatat për t’u hedhur në sulm. Por nuk duhet të jetë gjithmonë kështu. Që ai të mos e përdorë më shprehjen: “E dashur, mjaft!” ndiq këto tri këshilla dhe fillo ndryshimin te vetja. Harroji konfliktet e vjetra Në rastin

Misteret e liqenit Van, më i madhi në Turqi, ende po zbulohen nga eksploruesit. Në ekspeditën e fundit u gjetën mbetjet e një kështjelle që daton pothuaj 3000 vjet. Shumë qytetërime janë ngritur përreth liqenit që dikur quhej deti i madh dhe që besohej se fshihte shumë sekrete. “Këto të

Horoskopi  është kthyer në një nga ndikuesit më kryesor për sa i përket lidhjeve të dashurisë. Pothuajse shumica e njerëzve pasi krijojnë një lidhje me dikë gjëja e parë që e pyesin është se cilës shenjë të horoskopit i përkasin. Pasi yjet gjithmonë kanë një ndikim të madh në jetën

Dashi Do ndiheni të lumtur pranë atij që keni në krah dhe të gatshëm të hidhni çdo lloj hapi më tej. Për gjithçka do bashkëpunoni fort. Beqarët do kenë takime pa fund, po nuk do mund të nisin dot një histori serioze dashurie. Nëse dëshirojnë mund të përfitojnë për aventura