12/05/2017

Sado mendje hapur dhe largpamës, burrat nuk i dashurojnë gratë e forta dhe sjelljet e tyre në raport me botën. Të tjerë përkundrazi janë të mahnitur, tërhiqen, por k y lloj interesimi mund të zbehet. Mashkulli është një konservator dhe preferon një raport të zakonshëm, nga frika, komoditeti apo e

Cilin variant do të zgjedhë Mbretëria e Bashkuar, atë norvegjez, apo atë kanadez? Zgjedhje e vështirë, ndërkohë që shtohen zërat, si ai i Tony Blair, për një votim të ri. Në Lindjen e Mesme, diçka po “plas” në Jemen, Arabia po miqësohet sërish me Katarin, ndërsa Trumpi mund të ndezë

Si ky hotel me shumë mundësi asnjëri nga ne nuk ka pasur rastin të vizitojë. Ai quhet hoteli i akullit, i cili ndodhet pranë liqenit Balea në malet Fagaras është i gjithi i ndërtuar nga blloqet e akullit dhe dëbora. Ndërtimi I tij ka filluar nga fundi i nëntorit, kur

Disa njerëz mendojnë se rregullave të mirësjelljes u ka skaduar afati dhe kanë dalë jashtë mode. Por, sjelljet e mira asnjëherë nuk dalin nga moda! Nëse dëshironi të merreni seriozisht, ju duhet të dini se ekzistojnë disa gjëra të cilat ju dëmtojnë imazhin e një zonje të vërtetë. Telegrafi më

Kush thotë se nuk ka pasur asnjëherë dëshirë të qëndrojë orë pa fund në shtrat, pa bërë asgjë, sigurisht është gënjeshtar. Të gjithë e ndiejnë herë pas here këtë nevojë. Por kur kjo gjendje bëhet kronike, atëherë duhet të shohësh brenda vetes pak më shumë. Mos të kanë kapur “traumat”

Femrat janë ato që i ruajnë më gjatë konfliktet dhe shfrytëzojnë situatat për t’u hedhur në sulm. Por nuk duhet të jetë gjithmonë kështu. Që ai të mos e përdorë më shprehjen: “E dashur, mjaft!” ndiq këto tri këshilla dhe fillo ndryshimin te vetja. Harroji konfliktet e vjetra Në rastin