04/12/2017

Anu ishte një nga perënditë më të vjetra të panteonit sumerian, ai është konsideruar si babai dhe i pari mbret i perëndive, dhe ai është konsideruar si paraardhësi i Anunnakit të lashtë. Në mitologjinë sumeriane, An (në gjuhën sumeriane An = “Qiell”) ose Anu (në gjuhën Akkadiane) ishte Perëndia i

Shumë njerëz shpesh mendojnë për të ardhmen. Dhe me kalimin e viteve shqetësimet në mendjen tonë bëhen më të mëdha. Megjithatë, psikologët rekomandojnë të mos hyjmë shumë thellë në shqetësime. Relaksohuni për 5 minuta me këtë test, i cili do t’ju lejojë të shikoni brenda jush. Hidhini një sy në

DASHI 21. mars – 20. prill Gjate kësaj jave duhet te gjeni mënyrën me te mire për te rregulluar problemet qe ju kane dale ne çift ju te dashuruarve sepse ne te kundërt situata mund te ndërlikohet akoma me tepër. Beqaret do kenë dashuri me shikim te pare ne momentet

“Ti bëhesh ajo për të cilën mendon më së shumti. Por ti edhe tërheq atë që mendon më së shumti” “Çdo gjë tjetër që shihni dhe përjetoni në këtë botë është pasojë, dhe kjo përfshin ndjenjat tuaja. Shkaku janë mendimet që keni” “Jini mirënjohës për atë që keni tani. Kur

Dashi Mos kërkoni të dominoni mbi partnerin/en dhe të jeni ju që e udhëhiqni atë sepse do keni probleme serioze. Në një lidhje të dy kanë të drejta të barabarta dhe duhet gjithmonë të bashkëpunojnë. Beqarët do kenë mbështetjen e Diellit dhe do realizojnë disa takime interesante. Me financat tregohuni