04/12/2017

Instalacione mbresëlënëse të ndërtuara në vende të largëta të botës Bota natyrore ndërpret harmoninë e saj dhe njihet me botën e teknologjisë, me atë të njeriut. Pavarsisht nga çfarë ndodh në realitet, teknologjia duket se hyn në kontakt me natyrën në mënyrë organikë, logjike, pa shkatërruar, pa ndalur rrjedhën e

Ne takojmë shumë njerëz çdo ditë, nga disa tërhiqemi si me magnet. Këta njerëz, janë ata të cilëve nuk mund t’ua kuptojmë personalitetin, ata të cilëve priremi t’u besojmë verbërisht, por edhe ata që na dëmtojnë më shumë. Si mund ta kuptojmë nëse ata përreth nesh janë njerëz të këqinj?

Netflix ka shtuar në platformën e tij një thriller psikologjik OtherLife. Kronika flet për Ren Amari,shpikësja e një droge revolucionare të quajtur OtherLife, e aftë të shtrijë ndjesitë kohore të trurit. Disa sekonda të jetës reale shndrrohen në orë dhe ditë. Kur Ren dhe shokët e saj sforcohen për të nxjerrë produktin

Diçka nuk ka funksionuar nga pikëpamja ekonomike dhe politike, por ka me të vërtetë shumë pak konsensus, mbi diagnozën dhe kurën. Dikush kërkon opioidë, në formën e një përshtatjeje të shpejtë politike, të tjerë rekomandojnë rikthimin tek parimet fillestare, për të mbajtur fort timonin e varkës shtetërore, përballë deteve me

Një herë e një kohë, Zoti i mirë kishte vendosur të krijonte… nënën. Kishte gjashtë ditë që punonte pa reshtur, kur ja aty, u shfaq një engjëll që i tha Krijuesit: “Kjo punë po të bën të humbasësh shumë kohë, e?” E Ai: “Po, por a e ke lexuar se

Ujqërit janë kafshë krenare, të lira që nuk ndjekin tufën. Shumë njerëz kanë tendencën të ndjekin turmat, në mënyrë që të mos ndihen jashtë vendi, të jenë të pranuar dhe të mos shikohen me çudi nga ata përreth tyre. A jeni një ujk apo një dele? 5 shenja që do