04/12/2017

Njerëzit kanë ndryshuar me kohën, por National Geographic ka sjellë një studim që tregon se si do duket raca njerëzore në vitin 2060. Duket se ndryshimet do të jenë më drastike. Ajo që është e sigurt është që raca jonë do ketë zhvillime intensive lidhur me ngrohjen globale, që ndikon

Ndoshta mund t’ju duket e pabesueshme, por faktikisht jetës tuaj mund t’i jepni drejtim të duhur vetëm duke i ndryshuar disa shprehi të caktuara. Telegrafi më poshtë ju sjell disa nga shprehitë pozitive të cilat, siç e ka dëshmuar edhe shkenca, do të ndikojnë për mirë në jetën tuaj: 1.

Ne jemi ajo që besojmë, kjo e përcakton atë që jemi, dhe nuk është ADN që përcakton jetën tonë dhe shëndetin tonë. Shpesh mendimi ynë ndikohet nga konteksti shoqëror në të cilin jetojmë, nga besimet popullore, të cilat për shekuj me radhë e kanë karakterizuar jetën tonë. Por është koha

Gruaja që burrat kërkojnë… Duket se gjëja e parë që tërheq burrat është trupi femëror. Sidoqoftë, të qenit i interesuar për një grua nuk do të thotë gjithmonë që të duash një marrëdhënie me të. Kjo për shkak se burrat përpiqen të angazhohen me gratë, të cilat demonstrojnë këto cilësi:

Dashi, Akrepi, Gaforrja dhe Luani janë 4 shenjat më të forta të zodiakut. Shenja e Dashit është një nga më të fortat në zodiak. Ata janë njerëz plot energji dhe vitalitet, me një personalitet të fortë dhe aventuresk. Nuk kanë frikë asgjë, janë gjithmonë të gatshëm për të filluar sfida

Ka shumë lloje prindërimi. Disa prindër janë shumë kontrollues për çdo aspekt të jetës së fëmijës së tyre, disa të tjerë janë më liberalë dhe i lejojnë fëmijët t’i marrin vetë vendimet e tyre dhe të korrigjojnë gabimet që kanë bërë. Ajo që ka më shumë rëndësi, është se të