04/12/2017

Nuk ka dyshim tashmë, shenjat më të forta të horoskopit që predominojnë mbi të tjerat janë : dashi, shigjetari, gaforrja dhe luani. Por çfarë i bën të forta këto shenja? Çfarë karakteristike ka secila dhe si ndikon shenja e horoskopit në jetën e këtyre personave? I zbulojmë së bashku karakteristikat

Me siguri disa nga ju e kanë lexuar librin “Vuajtjet e djaloshit Verter” prej autorit të njohur Johan Wolfgang von Goethe dhe jeni përlotur me fundin tragjik të djaloshit shumë të dashuruar pas mikeshës së tij. Lidhur me dashurinë e përjetuar në formë platonike, ai shprehet me këto thënie: “Ndonjëherë

Daniel Fitzpatrick, 13 vjeç, ishte tallur pa mëshirë për peshën dhe rezultatet e tij nga shokët që e rrethonin. Askush nuk kishte ndërhyrë për ta ndihmuar, madje as mësuesit e tij. Këto janë fjalët që ai i shkroi disa ditë përpara vetëvrasjes së tij: “Po e shkruaj këtë letër për

Nuk qajmë sepse ndihemi të dobët, apo të paaftë, por sepse jemi të gjallë dhe nuk na vjen turp të shprehim ndjenjat tona. Emocionet nuk janë të gjitha njësoj, dhe as pranohen njësoj nga shoqëria jonë. Emocioni më i pranuar është lumturia, sepse ajo tregon siguri dhe sukses. Për këtë

Trilogjia e Super Hënave – një seri prej tre Super Hënash ka nisur dje në mbrëmje. Do të vazhdojë në 1 janar dhe 31 janar 2018. Fenomeni hënor ndodh kur Hëna është në pikën më të afërt të Tokës dhe shfaqet më e madhe se zakonisht. Dje nuk ka zhgënjyer:

Sapo kemi hyrë në stinën e dimrit, në të cilën rrezikohet më tepër të kalohet në mbipeshë për shkak të pakësimit të aktivitetit fizik prej të ftohtit. Nga ana tjetër, edhe konsumi i produkteve me shumë kalori, si gatimet me brumëra dhe me shumë yndyrë, fasulet, mishi, etj. bëjnë që