03/12/2017

Sipas  një studimi të ri, qentë janë shumë më të zgjuar sesa macet. Ndërsa macet kanë rreth 250 milion neurone kortikale, qelizat e trurit të lidhura me inteligjencën, qentë kanë rreth 530 milionë. Neuronet kortikalë janë pjesë e të menduarit, planifikimit dhe sjelljeve të tjera komplekse të lidhura me inteligjencën. “Sa shumë

Një kompani izraelite e quajtur  ‘Corephotonics’ ka hedhur dje në gjyq kompaninë Amerikane “Apple”, duke e akuzuar atë për shkelje të patentave ligjore që mbahen nga Corephotonics. Corephotonics, është një nga prodhuesit e teknologjisë të kamerave me dy lente dhe  pretendon se kamerat e iPhone 7 Plus dhe iPhone 8

Hacoa është një markë që prezanton aksesorë për shtëpinë dhe zyrën me një kombinim të ngrohtësisë së drurit. Ichihashi Hitoshi,  ësht ë president i Yamaguchi Crafts  në Sabae, në prefekturën e Fukuit dhe ka krijuar Hacoa-n në vitin 2001. Ichihashi nuk mund ta injoronte realitetin e ashpër industrial me të

Vitamina C është një nga vitaminat më të nevojshme për organizëmin tonë. Roli i saj është i pazëvendësueshëm në sintezën e kolagjenit, një nga proteinat më të rëndësishme në trupin tonë, në mbrojtjen imunitare etj. Vitamina C është shumë e rekomanduar të merret gjatë periudhave të infeksioneve, apo të gripit