02/12/2017

Të gjithë e dimë se disa filma mund të të bëjnë të ndihesh jashtëzakonisht nostalgjik, ashtu si fotografitë e vjetra. Dhe nëse aktorët nga filmat tanë të preferuar do të bashkohen sërish pas një kohe të gjatë, është gjithmonë një kënaqësi e madhe për fansat e tyre. The Matrix (1999)

Dashi Atmosfera në çift do jetë shumë e përshtatshme sot për të marrë vendime të rëndësishme. Do i dëgjoni me kujdes ato që do ju thotë zemra dhe ato që do ju thotë partneri/ja. Beqarët do jenë shumë të pavendosur dhe nuk do arrijnë dot të bëjnë një zgjedhje. Në

Pasi Princ Harry u pyet nga gazetarët për të fejuarën e tij Meghan Markle. “Si e dinit se ajo ishte e duhura?”, ai u përgjigj se e kuptoi se ajo ishte gruaja e jetës së tij, që herën e parë që ata të dy u takuan. Sipas disa psikologëve kjo

Javën e kaluar, Kancelari Philip Hammond njoftoi se në Buxhetin e Vjeshtës do të ketë një paketë prej 500 milionë dollarësh investimesh në iniciativa të teknologjisë, duke përfshirë zhvillimin e inteligjencës artificiale, si robotët. Por sipas një studimi i cili është kryer në 47 vende nga instituti global McKinsey del