02/12/2017

Shenjat e mëposhtme përgjithësisht kanë tendencë të kenë nevojë dhe dëshirojnë një marrëdhënie të gjatë e të qëndrueshme. Kjo nuk do të thotë që çdo individ gjithmonë do të jetë besnik ndaj ndonjë partneri të caktuar. Kërkesat e tyre emocionale duhet të plotësohen… Demi 20 prill – 20 maj Demit

Cila nga të treja mendoni se nuk është një familje? Përgjigja mund të tregojë shumë për mënyrën tuaj të perceptimit të një familjeje. Nëse përgjigjja juaj është 1 Ju nuk jeni personi më i orientuar nga familja, ndoshta jeni rritur pa një baba. Në foto babai në fakt duket se

“Unë dua vetëm të vij tek ti. Të lutem më shpjer atje ku ndodhesh. Ndjenjat e mia ndaj teje nuk mund t’i harroj në këtë botë dhe dhimbja ime nuk njeh kufi. Ku do ta vendos zemrën tani dhe si mund të jetoj me fëmijën, që i mungon … Kur

Nëse ofendonit një Viking, një reagim normal do të ishte vrasja në vend. Nëse vrasja ndodhte ditën për diell me dëshmitarë të pranishëm dhe pa u përpjekur vrasësi, që ta fshihte veprimin e tij, dënimi për krimin po ishte pagimi i gjobës. Vikingët kishin një sistem kompleks nderi dhe gjyqësor

Me siguri e njihni tashmë ndërtesën e bukur të Taxh Mahalit. Shumë nga ju mund ta kenë parë nëpër telenovelat turke, ndërsa të tjerë mund ta kenë pasur edhe fatin të shkojnë e ta vizitojnë nga afër atë monument aq të bukur të Indisë. Monumenti ndodhet në qytetin e Agras

Trupi ynë komunikon me ne përmes ndjenjave dhe perceptimit që kemi për gjërat. Më poshtë, do t’ju tregojmë 3 medaljone, secili me një kuptim të veçantë për ju. Zgjidhni një dhe zbuloni se për çfarë ka nevojë shpirti juaj tani. Nëse keni zgjedhur: Trupi, mendja dhe shpirti juaj thonë se