02/12/2017

Dashi Shmangia e pyetjeve është një “sport” ku shkëlqeni, ndonëse duhet të bëni ndonjë përjashtim. Kjo pasi nëse nuk ndryshoni sjellje, situata rrezikon që të bëhet e rëndë gjatë kësaj dite. Demi Do të qëndroni në gjendje të fjetur gjatë kësaj dite, gjë që mund të ngjallë shumë gjykime. Kjo

Bussiness Insider shkruan se sa herë një burrë shikon trupin e një femre, me apo pa vetëdije vëren disa pjesë të trupit dhe sjelljes së saj. Sipas kërkimeve, nëse një grua ka të paktën një prej këtyre gjashtë tipareve, burrat do të tërhiqen pashmangshmërisht prej saj. 1. Forma e harkuar

Kur flitet për tërheqjen, mund të mendohen gjëra të ndryshme, por që të gjitha japin pak a shumë të njëjtën ide : afrimin e një objekti me një tjetër për shkak të një force të caktuar që kontribuon në këtë afrim. Për këtë arsye, shpesh fjala tërheqje, ka hyrë në

Çfarë është suksesi? Realisht, kjo varet nga këndvështrimi. Për disa persona, suksesi nënkupton paranë, ndërsa për disa të tjerë, suksesi nënkupton të bësh çfarë të duash ose të jesh me personat që do. Me fjalë të tjera, suksesi mund të përkufizohet vetëm me një fjalë, me lumturinë. Ne stresohemi përditë

Shkruaj “Holy Grail” në Google dhe … mirë, ndoshta nuk keni nevojë që ta përfundojmë këtë fjali. Shumëllojshmëria e asaj që çdo motor kërkimi nxjerr, tregon se nuk ka konsensus të qartë se çfarë është apo ishte Graali. Por kjo nuk do të thotë se nuk ka shumë njerëz që

Shenjat e mëposhtme përgjithësisht kanë tendencë të kenë nevojë dhe dëshirojnë një marrëdhënie të gjatë e të qëndrueshme. Kjo nuk do të thotë që çdo individ gjithmonë do të jetë besnik ndaj ndonjë partneri të caktuar. Kërkesat e tyre emocionale duhet të plotësohen… Demi 20 prill – 20 maj Demit