01/12/2017

Lëshimi i një rakete tjetër balistike nga ana e Koresë së Veriut ka alarmuar botën – ndërsa Koreja e Jugut ka filluar të shet bunkerët për të gjithë ata që po frikësohen se mund të vjen deri të shpërthimi i Luftës së Tretë Botërore. Kompania Chumdan Bunker System ka hapur

Indeksi Global i Paqes për vitin 2016 së fundmi është publikuar nga Instituti për Ekonomi dhe Paqe, dhe ka zbuluar shtetet më të sigurta në botë. Edicioni i dhjetë i këtij raporti, i cili është publikuar me 8 qershor, ka vlerësuar 163 shtete në bazë të niveleve të paqes dhe

Dashi Ambienti në jetën tuaj në çift do jetë mjaft i ngrohtë gjatë kësaj dite. Do ndiheni mirë pranë personit që dashuroni dhe do kaloni momente të paharruara pranë tij. Do i sqaroni edhe disa hatër mbetje. Beqarët nga ana tjetër do kenë një ditë të mbushur me takime dhe