01/12/2017

Është absolutisht e mrekullueshme se si një zgjedhje mund të ndërhyjë në personalitetin tuaj. Në fotografi janë 4 engjëj mbrojtës. Shikojini dhe zgjidhni atë që ju pëlqen më shumë, pastaj shihni më poshtë për të gjetur përshkrimin që ju reflekton më së miri. Nëse zgjodhët engjëllin mbrojtës nr.1 Ju jeni

E dini që mendja duhet të stërvitet vazhdimisht për të qenë në formë? Njësoj si trupi. Për ta bërë, nuk duhet kushedicfarë. Vetëm se duhet ta vini veten në provë. Shihni fotografitë e mëposhtme. Sfidojeni veten dhe tregoni nëse jeni në gjendje që të shkëpusni detajet që janë të rëndësishme,

Mulan pa dyshim ka qenë një nga kryeveprat e Dizney dhe nuk kishte një fëmijë që të mos ishte I dashuruar pas këtij filmi të animuar. Para pak kohësh u dha lajmi se këto kukulla do të realizohen sërish nga gjigandi Dizney por këtë herë do të vijnë si një

Të gjithë u tronditën kohët e fundit kur modelja  Catt Gallinger, 24 vjeçe, nga Otava e Kanadas, pasi kreu një tatuazh në sy u përballë me diçka që nuk e priste.. Tattuazhi  skleral është kur sklera, ose pjesa e bardhë e syrit të njeriut injektohet  me një ngjyrë, e cila

  … Ku ka humbur Europa? Gjithësecili do i përgjigjet kësaj pyetjeje sipas prirjeve të veta politike dhe utopive të veta të zhgënjyera. Por janë katër nyja, katër momente vendimtare në historinë e Bashkimit Europian, në të cilat gjërat nuk shkuan ashtu si duhej të shkonin. Katër “akte të munguar”,

Instagram po teston fshehurazi një opsion të ri që shumë përdorues kanë qenë duke pritur prej disa kohësh. Rrjeti social thuhet se është duke punuar në një buton “regram”, i cili do t’i lejojë përdoruesit e tij të ndajnë postimet e njerëzve të tjerë me një klik të vetëm. Ashtu