12/01/2017

Të jesh pjesë e familjes mbretërore është vërtetë një punë e vështirë, pasi ka kaq shumë rregulla që duhen ndjekur, për të përmbushur denjësisht detyrën. Shumica e njerëzve mendojnë se të jesh pjesë e familjes mbretërore është diçka e thjeshtë dhe e bukur, por në fakt është një punë e

Çfarë është sinkronizmi? Sinkronizmi është situata, në të cilën diçka ndodh “rastësisht” dhe nuk ka lidhje me ngjarjet e tjera që mund të të kenë ndodhur më parë. Sinkronizmi ekziston, edhe pse ndonjëherë ne nuk i japim rëndësinë e duhur. Ne mund ta quajmë fat, apo diçka tjetër, por kurrsesi

Ëndrrat mbajnë përherë një kuptim të rëndësishëm, mirëpo jo të gjithë arrijnë t’i mbajnë mend ëndrrat që shohin gjatë natës. Nga ana tjetër, edhe nëse arrihen të mbahen mend, shumë pak persona nisin të kërkojnë mbi shpjegimet e tyre. Një nga ëndrrat më të shpeshta është edhe ajo e të

Sipas astrologëve të 12 shenjat e zodiakut kanë specifikat dhe të veçantat e tyre, por sipas astrologëve shenja e Peshores është më e veçanta. Janë 8 gjëra që personat me shenjën e horoskopit Peshorja i bëjnë më mirë se të tjerët. Ja kush janë ato: 1- Të mbrojnë dhe të

Festivali Europian ‘Eurovizion’, në të cilën është edhe vendi jonë pjesëmarrës i cili këtë vit do të mbahet në Lisbonë të Portugalisë ka nxjerrë ditën e sotme pjesën e parë të biletave të cilat janë shitur në kohë record. Biletat  e para, të cilat kushtojnë  nga 35 deri në 300

Artisti amerikan me origjinë kubane, Jorge Rodriguez Gerada ka prezantuar një projekt të pabesueshëm që është krijuar si pjesë e festivalit Land-art në Belfast. Ky është një portret gjigand në një sipërfaqe 45 mijë metra katrorë! Jorge është i njohur për madhësinë e veprave të tij, ka krijuar tashmë piktura