Home»Magazine»Kinema & TV»Ky është traileri i parë i Jurassic World 2

Ky është traileri i parë i Jurassic World 2

Ai ishte pa diskutim një nga filmat më të shitur vitin e kaluar dhe për këtë arsye pjesa e dytë e filmit Jurassic World është edhe një nga realizimet më të shumpritura.

Regjisori Colin Trevorrow shpërndau online një treaser të shkurtër, që zgjat vetëm 6 sekonda, të filmit “Jurassic World- Fallen Kingdom”. Traileri duhet të debutojë me ardhjen në kinema të “Star Wars: The Last Jedi”. Në gjashtë sekondat shihet protagonisti Chris Pratt duke përkëdhelur një dinozaur raptor të vogël.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *