Home»Galeri»Foto»Thjesht mahnitës! Lumenj llave nga vullkani Kilauea, të fotografuara nga një dron në Havai

Thjesht mahnitës! Lumenj llave nga vullkani Kilauea, të fotografuara nga një dron në Havai

Ecëm 8 km nëpër një shteg, derisa shquam llavën e kuqe dhe përvëluese. Fatmirësisht rridhte jashtë nga kufiri i parkut Kombëtar të Vullkaneve në ishullin e Havait. Fotografi izraelian, Erez Marom s’mund të përmbante emocionet. Para këtij spektakli ngriti dronin dhe filloi të filmonte. Një orë më vonë lumenjtë filluan të avanconin nga ana e jashtme e malit, – u shpreh Marom.

Ka shumë orë filmime nga të cilat mori një regjistër të mjaftueshëm të vullkanit Kilauea. Megjithatë, përtej ngazëllimit e kuptoi që i ishte afruar shumë llavës.

“Kur u ktheva në apartament vura re se plastika e kamerës ishte shkrirë. Mund të them se jam i varur nga llava.” Pamjet që sjell janë me të vërtetë mahnitëse. / Burimi: Huanqeros – Bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *