November 2017

Njerëzit me lloje të caktuara gjaku kanë më shumë gjasa të vuajnë nga një atak në zemër gjatë periudhave të ndotjes. Grupi i gjakut të njerëzve lidhet në mënyrë të drejtëpërdrejtë me funksione të caktuara të trupit. Sipas një studimi, e përditshmja “Dailymail”  tregon se njerëzit që kanë lloje të

Nuk ka asgjë më intriguese se një gjëegjëzë e mirë që të stimulon trurin dhe të kthjellon mendjen. Sigurisht që zgjidhja e tyre nuk të jep adrenalinën e një hedhje me parashutë por ushtrimi me lojëra logjike dhe gjeagjëza mund të ndihmojnë trurin që të mos plaket. Dhe sigurisht të

Tatuazhe, politikë, para dhe ritualet. Sekretet e fuqishme të “Gomorës” japoneze, që konsiderohet një nga organizatat më të pasura kriminale në botë. Ajo që të bën më shumë përshtypje për Jakuzan, mafian japoneze, është se kapot dhe shumë anëtarë të saj qarkullojnë të lirë.Ky grup kriminal, nga më të frikshmit

Shumë gra, në vitet më të vështira të jetës, e ndjejnë atë flakë brenda tyre, që në fakt çdo grua e ka të lindur. Është një flakë mirësie; ajo që bën një grua plot cilësi. Flaka, nëse ushqehet, rritet tek një grua derisa të shihet drita në të. Ajo shkëlqen

Ngado të kthehesh, zgjidhja përfshin një asgjësim. Pyetja ëstë kush do të asgjësohet? Nga Bernard Guetta Më 7 nëntor, Donald Trump ishte në Seul. Ishte dita e parë e udhëtimit të tij në Azi, që kishte si temë kryesore ambicjet bërthamore të Koresë së Veriut. Presidenti amerikan dukej optimist. “Unë

Mbytësja Nuk është keq të kesh mike që kujdesen për shoqet. Eshtë e rëndësishme të kesh një shoqe që të merr në telefon të pyesë, të sigurohet që je mirë, të të vizitojë kur je sëmurë. Por ky instikt prej mamaje ndonjëherë bëhet i dëmshëm për marrëdhëniet. Këto tipa ndjejnë