Home»Thenie»“Njerëzit që janë aq të çmendur, sa të mendojnë se mund të ndryshojnë botën, janë ata që në fakt e ndryshojnë atë”

“Njerëzit që janë aq të çmendur, sa të mendojnë se mund të ndryshojnë botën, janë ata që në fakt e ndryshojnë atë”

Nëse doni të jeni të pandalshëm, lexoni këto 15 thënie nga Ajnshtajni, Majkëll Xhordan, Ayn Rand, Konfuci, Churchilli dhe të tjerë

“Një anije është e sigurt në në port, por anijet nuk janë bërë për të qëndruar në port”

Albert Einstein

“Disa njerëz duan që të ndodhë, të tjerë urojnë që të ndodhë, dhe disa njerëz e BEJNE që të ndodhë”

Michael Jordan

“Pyetja nuk është kush do të më lejojë. Pyetja është kush do të më ndalojë”

Ayn Rand

“Bëj atë që duhet të bësh, deri kur të vijë dita që të bësh atë që dëshiron të bësh”

Oprah Winfrey

“Të gjithë duhet të fillojmë të jetojmë, para se të plakemi shumë. Frika është idiote. Idiotë janë edhe pendimet”

Marilyn Monroe

“Kur e gjithë bota hesht, zëri i çdo njeriu bëhet i fuqishëm”

Malala Yousafzai

“Mbi të gjitha, bëhu heroinë e jetës tënde, jo viktimë”

Nora Ephron

“Mos u lut për një jetë të lehtë. Lutu për forcë që të përballosh një jetë të vështirë”

Bruce Lee

“Lëkura e plagëve është më e fortë se ajo e rregullt. Kupto forcën dhe ec përpara”

Henry Rollins

“Njerëzit që janë aq të çmendur, sa të mendojnë se mund të ndryshojnë botën, janë ata që në fakt e ndryshojnë atë”.

Steve Jobs

“E ardhmja u përket atyre pak prej nesh, që janë ende gati të bëjnë duart pis”

Toland TIangco

“Ke armiq? Shumë mirë! Kjo do të thotë që ke qëndruar fort për diçka në jetë”

Winston Churchill

“Nëse qëllon drejt yjeve dhe godet Hënën, nuk ka problem. Por duhet të qëllosh për diçka. Shumica e njerëzve as nuk qëllojnë”

Konfuci

“Eshtë vendi yt në botë, është bota jote. Shko dhe bëj atë që mundesh me të, dhe bëje jetën që dëshiron të jetosh”

Mae Jemison

“Vetëm ata që janë të gatshëm të riskojnë për të shkuar shumë larg, mund të zbulojnë se sa larg mund të shkohet”

T. S. Elliot / Bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *